Tako kot je predhodnik že napisal, največ študentom je prvi letnik najtežja tehnična dokumentacija (sploh gimnazijcem). Konec koncem pa jo skoraj vsak naredi, samo ne smeš čakati na zadnje trenutke.
Kar se pa tiče teh "bedarij" z barvicami in svinčniki je pa tako, kakor sem jaz izkusil sta to (bila) dva profesorja katera naj bi to zahtevala.

Letos so pa osebno povedali asistentje ter prof. da to zdaj ne podpirajo več le, da je zelo priporočljiva tehnična pisava na izpitih.
V drugem letniku imamo še eno "cvetko" ti. termodinamiko omenil tudi predhodnik, na predavanjih o sami snovi ne zveš praktično ničesar se pa lepo naredi izpit če v roke vzameš knjigo ali dve ter preštudiraš sam.
Odnos med osebjem in študenti je pa tako, da z vsakim letom se izboljšuje. V večini primerov je tako, da bolj kot spremljaš in sodeluješ "lepše" delajo s teboj.
Obšolske dejavnosti: bolj kot ne je to posamezen dogovor z asistenti oz. prof., v prvem letniku ne pričakuj direktnega sodelovanja z industrijo oz. razvojem. Če si pa mislil na kakšne tečaje, pa organizaciji "strojnik.si" ter "SSFS" organizirati kar nekaj tečajev letno.
Z ERASMUS izmenjavo (kot sem slišal) naj ne bi bilo kakšnih večjih težav. Če pa želiš točne ali bolj podrobne informacije pa piši na ZS pa dobiš kontakt kakšnega na izmenjavi.
Če te še kaj zanima kar vprašaj