epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-

glavca1 napisal/-a:bi znal bit... bom pogledal... za kaj rabiš ?

amater napisal/-a:Zdravo,spet je zima pa sem začel malo prebirati temo o TČ.Jaz sem zadevo pri inv.tč rešil tako da sem dal upor na senzor notranje enote potem pa to pritrdil na cev ,se mi zdi to še najbolj enostavno.Zadeva je enostavna in funkcionira

hrček napisal/-a:amater napisal/-a:Zdravo,spet je zima pa sem začel malo prebirati temo o TČ.Jaz Katero zadevo si uporabil za izdelavo tč. Jaz sem Toshibo RAS16, kar zadostuje za cca 80 kvadratnih m, za 120 pa ji zmanjka moči, zato razmišljam o izdelavi še ene, ali močnejše ki bi bila za oba nadstropja po 60kvadratov.

hrček napisal/-a:amater napisal/-a:Zdravo,spet je zima pa sem začel malo prebirati temo o TČ.Jaz sem zadevo pri inv.tč rešil tako da sem dal upor na senzor notranje enote potem pa to pritrdil na cev ,se mi zdi to še najbolj enostavno.Zadeva je enostavna in funkcionira
Zdravo. Če se ne motim si z uporom samo goljufal pri temperaturi? Kar imaš nastavljeno na daljincu se sedaj verjetno ne ujema z temperaturo vode. Sam sem tipalo postavil tako, da mi pri nastavljeni temp. 23 greje vodo na nekje 31 stopinj. Katero zadevo si uporabil za izdelavo tč. Jaz sem Toshibo RAS16, kar zadostuje za cca 80 kvadratnih m, za 120 pa ji zmanjka moči, zato razmišljam o izdelavi še ene, ali močnejše ki bi bila za oba nadstropja po 60kvadratov.

amater napisal/-a:Zdravo hrček,
Prav tako tudi jaz na daljincu nastavim glede na poizkus .
Imam 2 x mitsubishi fv 25 vabh in grejem nekje 130 m/2 Vodo grejem na 42 c..V letošnji zimi še nisem prižgal olja .
Če bi delal napravo sedaj bi dal cenejše naprave tam do -15 kar pri nas zadošča (Ljubljana).Kako si ti rešil z plinom nikakor ne najdem info o pravilni količini (inverter)če dodaš v sistem ploščati izmenjevalec.
Lp

amater napisal/-a:Dedek zdravo,
kam si dal steklo- na tekočo fazo za izmenjevalcem pred priklopom na klimo ?
Jaz sem našel tole http://www.google.com/patents/US3753356 ... &q&f=false
kako bi to uporabil kaj meniš (ves čas govorim o inverterju)
lp amater

Vrni se na Energetsko in procesno strojništvo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov