STROJNISTVO.com • Poglej temo - Rabim inox palice

Rabim inox palice

Vsa ostala vprašanja, mnenja... (kar ne spada v zgornja področja lahko objavite v tem forumu: GOSPODARSTVO, POLITIKA...)

Moderator: -M-

Rabim inox palice

OdgovorNapisal/-a papige73 » 22.4.2016 12:26

Torej na vas se obračam z prošnjo.Je mogoče gdo z tega foruma zaposlen v katerem od ponudnikov inox materiala?Rabil bi inox palico fi 55mm ter dolžine 3000 mm (2x1500 mm) ter kvadratno palico fi 25mm dolžine 2600mm (2x1300mm).Oboje rabim v kvaliteti 316L oziroma 1.4404.Povprašal sem pri ponudnikih kot so inox in mdm vendar je cena dokaj zasoljena.Vem da se inoxa ne da dobit za ceno pira in tega niti nočem ampak iščem vseeno malce ugodnejšo ponudbo.Cena ki sem jo jaz dobil v ponudbi je 6,96 evra za kilogram.Če mi lahko kdo pomaga bi bil hvaležen.Seveda trud nebo zaman.Možne ponudbe na zs.
Hvala
Lp
papige73
Strokovnjak
Strokovnjak

Re: Rabim inox palice

OdgovorNapisal/-a jan.23 » 22.4.2016 16:59

A je navedena cena je z davkom?
Koliko si pa pripravljen plačat?
Lep pozdrav, Janez
jan.23
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a papige73 » 22.4.2016 18:56

Nevem če je z ddv ali ne.V glavnem po telefonu mi je bilo rečeno da kilogram stane 6,96 evra.Kar se pa tiče koliko sem pripravljen plačat je moj odgovor čim manj :) .No šalo na stran če si v tem poslu ali če poznaš koga ki je mi piši na zs pa se bova tam dogovorila.
Lp
papige73
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a ALG200 » 22.4.2016 20:01

papige73 napisal/-a:Torej na vas se obračam z prošnjo.Je mogoče gdo z tega foruma zaposlen v katerem od ponudnikov inox materiala?Rabil bi inox palico fi 55mm ter dolžine 3000 mm (2x1500 mm) ter kvadratno palico fi 25mm dolžine 2600mm (2x1300mm).Oboje rabim v kvaliteti 316L oziroma 1.4404.Povprašal sem pri ponudnikih kot so inox in mdm vendar je cena dokaj zasoljena.Vem da se inoxa ne da dobit za ceno pira in tega niti nočem ampak iščem vseeno malce ugodnejšo ponudbo.Cena ki sem jo jaz dobil v ponudbi je 6,96 evra za kilogram.Če mi lahko kdo pomaga bi bil hvaležen.Seveda trud nebo zaman.
Nevem če je z ddv ali ne.V glavnem po telefonu mi je bilo rečeno da kilogram stane 6,96 evra.Kar se pa tiče koliko sem pripravljen plačat je moj odgovor čim manj
Hvala
Lp

Malo nerodno si se spravil k poslu, če ne veš ali je z DDV ali brez,( sodnik vprašal pričo: Ali ste videli ,da ga je imel notri? Ne to pa nisem videl ,odvrne priča. Sodnik mu reče: potem pa niste nič videli. Zadeva je bila zaključena …) pa še to da si kontaktiral VSAJ DVE FIRMI , imaš pa samo eno ceno , kakšna pa je ta kvadratna palica fi 25 mm ? Kakšne ostanke bi lahko kje dobil po nižji ceni . V teh dimenzijah pa verjetno ni kaj veliko ponudbe, tako da ……ter v kvaliteti 316L ? Menda je nekdo na Madžarskem trgu dobil nekaj ceneje + prevoz = pa si tam ,ha. Po drugi strani pa se boš za kakšen % ………
Strojnik,ki ga zanima tudi elektronika,ter kak zakrit senzorček.
ALG200
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a papige73 » 23.4.2016 17:01

Da dopolnim svoj post.Torej cena je z DDV.Cena pri enem ponudniku je 6,96 evra pri drugem 6,75 evra.Kvadratna palica je pač 25 x 25 mm.In vsak ki je vsaj malo inteligenten ve kaj sem mislil z tem.Torej če tebi ni za pomagat prosim ne moraliziraj.Jaz sem le na lep način vprašal če slučajno kdo v tem poslu da bi mi pomagal glede cene.Kar se pa madžarske tiče me pa ne zanima nabava z tujine.
papige73
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a Demz » 23.4.2016 18:05

Ne biti kar užaljen, ker smo mi tudi malce ... :roll: - vsaj jaz.

Zakaj ne bi šel kupit materiala v štacuno? Nekdo ga bo pač moral. Če se gre pa za dobrodelnost, moraš pa tako zastaviti vprašanje, pa se bo našlo ...
Delo krepeli človeka.
Demz
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a Slavcr » 23.4.2016 19:06

Papige, ne tresoriti!
Napisal si, citiram: "Kvadratna palica Fi 25 mm"
Kvadratna je kvadratna, "Fi" pa je okrogla.
Če niti tega ne veš, se nikar žaljivo ne usajaj na tiste, ki ti skušajo pomagati "roditi" prave informacije, kaj bi ti sploh rad.
Žal v vesolju in širši okolici razen Boga ni nikogar, ki bi "vedel, kaj si ti mislil"! Vsi lahko samo vidimo, kaj si napisal.
Milo za 'žajfo': Če si vsaj malo inteligenten, boš menda razumel ...
Slavcr
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a ALG200 » 24.4.2016 5:28

papige73 napisal/-a:Da dopolnim svoj post.Torej cena je z DDV.Cena pri enem ponudniku je 6,96 evra pri drugem 6,75 evra.Kvadratna palica je pač 25 x 25 mm.In vsak ki je vsaj malo inteligenten ve kaj sem mislil z tem.Torej če tebi ni za pomagat prosim ne moraliziraj.Jaz sem le na lep način vprašal če slučajno kdo v tem poslu da bi mi pomagal glede cene.Kar se pa madžarske tiče me pa ne zanima nabava z tujine.

Dobro je vedeti kdo je hvaležen dobro namerne informacije, škoda časa za takšne ,da za njih pomeni FI = kvadratna palica.ter jim je vseeno ali je z DDV ali brez ( saj res v SLO je DDV za tako kvaliteto materiala samo 1 % ) , po drugi strani pa omenja steklenico piva ( troppa birra ) za katero pa sigurno ve , v kateri birtiji je cenejša , tu bi pa rad že skoraj primerjal to tekočo zadevo z prej omenjeno kvaliteto materiala / kg,, verjetno je dosedaj kupoval v železnini prebarvane z barvo 316L .
Naslov teme lahko še popraviš : Rabim inox palice ( če jih boš dolgo rabil ,se bodo še izrabile....)
Strojnik,ki ga zanima tudi elektronika,ter kak zakrit senzorček.
ALG200
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a papige73 » 24.4.2016 10:14

Maribor šampion!!!!
papige73
Strokovnjak
Strokovnjak

Vrni se na Vse ostalo

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov