epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-

Če si jo na ekonomski obvladovala brez posebnega učenja, le še s samostojnim reševanjem domačih nalog, bo OK. Če si za matematiko porabila doma še po eno uro učenja + domača naloga, ne hodi na tehnični faks.matematika mi ne dela težav
Ni razloga, da nebi bilo korektno. Če si bila piflarka pa realno pričakuj pripombe, da nisi za strojništvo. Je potrebno razumevanje ne pa citati.ali je obnašanje profesorjev do študentk korektno?

Žerjavar napisal/-a:Če si bila piflarka pa realno pričakuj pripombe, da nisi za strojništvo. Je potrebno razumevanje ne pa citati.
Duroplast napisal/-a: 2 - delovne navade in trma
Ne bodo vas šparali in treba bo slediti tempu. Pa treba bo bit na faksu. Ni ravno smer kjer bi lahko vse prešprical in ga biksal okoli. Kakšno predavanje spustit še gre a pri laboratorijskih vajah redno špricanje pomeni, da bo treba predmet ponavljat, ker ne bo pogojev za pristop izpitu. Trmo pa boš potrebovala ko bo šlo najbolj na tesno. Da se nečesa lotiš rabiš voljo, da to končaš pa trmo

VELIKI UM napisal/-a:Se ne bi strinjal z predhodniki, sem skorajda zaključil FS LJ (še zagovor) pa močno dvomim da imam jaz tisto čemer bi nekateri rekli strojna žilica. Ne vem sicer kako imajo kaj v MB ampak če greš na VSŠ smer in ne na UNI, ni treba da te matematika in fizika skrbijo, saj gredo pri obeh predmetih tako rekoč iz nule (verjetno je podobno tudi na UNI smeri ne garantiram). Konec koncev če se znaš piflati in plonkati lahko brez večjega truda narediš 3/4 predmetov kot so jih to moji sošolci. Marsikdaj te tudi profesorji bolj jebejo če se za nekaj potrudiš kot da rečeš "a to je pač tako saj ni važno zakaj...".
Pa ne hodi na strojni faks če te to delo res ne močno zanima ker boš izgubila kar precej živcev

hscnc napisal/-a:Mene ti današnji faksi ne impresionirajo kaj veliko, valilnica kadrov pač... No, skratka, če si kot otrok doma karkoli tehničnega odprla in uničila iz radovednosti kaj je v napravi in zakaj dela to kar pač dela si mogoče na pravi poti. Dandanes biti inženir ni neka čast več, ponosna pa si lahko če stvari vidiš pred seboj, imaš predstavo, si sposobna vizualizacije neke naloge, neke naprave,.. ko zapreš oči se mora vse vrtet in gibat. Če tega ni potem so za papirje prekladat druge šole...

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov