Napisal/-a vili » 16.2.2018 11:34
čakaj, a je to ta tvoja "mašina" ali zopet kar nekaj, spet nas boš nekam zapeljal, pa bomo vsi tu na forumu bluzili, če je to to, ja moraš imeti cilindrični - valjasti nased na prirobi za izničenje radialnega opletanja in na koncu tega cilindričnega naseda še aksialni nased za to tvojo prirobo in na ta nased se "pribije", zategneš kot "norc", v "drejariji" smo pod amerikaner podložili lesen "kloc" in z mašino zategnili ali pa med "pokne" postavili "štango" in zategnili " amerikaner" s to prirobo - flanšo, sem zalaufal v največji prestavi, dobro to boš videl, če boš "drajal", ko ti bo amerikaner "odšraufalo" in bo letel po "drejariji", ko boš rezal navoje, ni bilo samo enkrat..., glej sem naložil, ker sem vse to "sprobal"..., so pa kosi - protiutež letela tudi v strop in ga prebila..., ja tudi to se je dogajalo...
se mi ne ljubi risati, ja risba pove več kot 1 000 000 besed, ker moraš kakšno risbo prej prilimati ti, ja..., potem gremo lagko pa mi stari "mački" naprej..., jeb...iga tako je...
Zadnjič spremenil
vili, dne 16.2.2018 12:27, skupaj popravljeno 1 krat.