Napisal/-a čiro1950 » 27.11.2018 13:51
Samo škoda na gredi bo po varjenju nepopravljiva, če pa moj predlog ne bo držal (kar je malo veretno), boste še vedno lahko varili.
Pred desetletji sem videl prof. Janežiča(legenda praktičnosti), kako se je ukvarjal s konstrukcijo vsadkov za kolena in kolke, zobni vsadki so tudi že rutina. Ne da se vsega v naprej izračunat, zato so smo poslušali Eksperimentalne metode pri prof. Pekleniku.
Tudi v vašem primeru se ne bomo nič naučili, če se ne boste odločili popraviti gredi.
Sem omenil, da smo izgubljali čas in denar, ko smo popravljali zobnik na žagi (bila je od enega od direktorjev). Vaja se je obrestovala, veliko kasneje, ko smo reševali izdelek vreden nekaj 10kEUR, razposlan po celem svetu, ki je počasi umiral zaradi napačne črpalke prigrajene na zelo podoben motor, kot je vaš zaganjač. Izgledalo je kot v filmu: kapitan podmornice (glavni direktor) obvesti posadko (konstrukcijo), da počasi tonemo, ker pumpa ne dela. Prigradili smo v najkrajšem času drugo pumpo z veliko verjetnostjo , da izplavamo. Moje prostoročne skice s svinčnikom sem dolgo videval v proizvodnji, tako se je mudilo, kljub ISO in nevem več katerih standardov še. Rešitev je bila sprejeta v redno proizvodnjo, dokler ni bil razvit nov model izdelka.