epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-

čiro1950 napisal/-a:V firmi smo se tudi izmišljevali nekaj podobnega, pa so v delavnici utore naredili s kolutno žago tudi nekaj cm globoko.

MaticK napisal/-a:Delam za svoje potrebe, ni komercialna zadeva. Rabim za ledice, za kar bi mi naceloma zadostovala ze samo ravna 2mm alu plosca samo boljše kot je hlajenje, bolje je.
Dimenzija je fix (606x436mm), ker imam ze narejen nosilec in okvir, tako standardne zadeve zal ne pridejo v poštev, ker so vse premajhne. Razen ce se da zvarit skupaj, kar pa ne vem kako bi izpadlo. Pa v vsakem primeru so mi standardne zadeve prevelike, kar rabim tudi cim manjšo tezo. Racunal sem nekje do 2.5kg. 606x436x2mm plosca je cca 1.5kg, tako je 1kg za "rebra".
Seveda pa tudi budget ni neomejen, verjamem, da se da narediti vse ce je budget. Si pa nisem mislil, da je tak problem (oz tako drago) na(f)rezat enostavne kanale v aluminij.

vili napisal/-a:matic:
na to kar imaš gor, kar pozabi, to je misija nemogoče..., daj izmili si kaj drugega..., a veš kako prestopa toplota z enega telesa na drugega in, da to drugo telo to toploto odda nevem kam - verjetno zraku, da to prvo telo dovolj hladi, imaš analizo tega prestopa te toplote..., ali kar nekaj..., malo na palec...

JURENOVAK napisal/-a:Predlog:
vzami alu plato ter nanetaj na zgornjo stran L-profil.
lp.

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov