epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-

bviktor napisal/-a:Zanima me, če kdo ve kje in kako priti do podatka o globini podtalnice. Ali obstajajo kakšne karte?

matejcek napisal/-a:Ja vse lepo in prav. Sam koko pa pridt do vode pri 7m ce pa nekateri vrtajo 30 m in vec pa ni ne duha ne sluha.
Mogoce se motim. Cca leto nazaj sem se zanimal da bi delal vrtino cca. 15000sit pride 1 meter. Je bil tudi en gospod pri men je reku da bi prisli do vode verjetno pri 30m ali vec lahko pa tudi ne. Prosim za nasvete koko pridt do podtalnice.
obupan strojnik.![]()
prosim za nasvete
![]()
![]()
hvala, lp

BLABLABLA napisal/-a:matejcek napisal/-a:Ja vse lepo in prav. Sam koko pa pridt do vode pri 7m ce pa nekateri vrtajo 30 m in vec pa ni ne duha ne sluha.
Mogoce se motim. Cca leto nazaj sem se zanimal da bi delal vrtino cca. 15000sit pride 1 meter. Je bil tudi en gospod pri men je reku da bi prisli do vode verjetno pri 30m ali vec lahko pa tudi ne. Prosim za nasvete koko pridt do podtalnice.
obupan strojnik.![]()
prosim za nasvete
![]()
![]()
hvala, lp
Predvsem, ko vodo najdeš na globini 30 metrov (skratka globje kot lahko potegne samosesalna črpalka) uporabiš potopno črpalko, ki jo spustiš v cev.
Lp
Matjaž PLINFARER

Vrni se na Energetsko in procesno strojništvo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov