epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-

vili napisal/-a:glej imeti moraš mašino, prostor, pa tudi na tej mašini nekaj izdelat, ja, ko boš prišel na trg te bodo našli in povprašali ti, koliko bi pa ta kos koštal, dobro dati moraš neko ceno in to je to..., kje vidiš problem...

Demz napisal/-a:Problem je, ker moraš najprej imeti delo, šele potem se greš opremljat zanj.
Tako da je treba vraga prijet za vrat, ne pa za rep.

vili napisal/-a:ali pa imeti jajca, že prej napeljati dela (si kao v neki firmi, malo šlataj stranke..., glej nebo ti kar padlo z neba, hebiha ...) kupiti stroj in greš, lepo počasi, korak po koraku, ko se boš uveljavil, ko bo "širina" zvedela zate ne boš spalll... , drejarije čez glavo..., samo to...
še to; je sama drejarija malo klinčeva, če je poleg še malo šlosarije, samo malo si pa zmagal..., to gre skupaj kot ..., da ne pišem naprej... at.. na mam..., bo šlo...
no: lahko ti dam pa tudi jaz, moj partner delo bo šlo, rabim pa čez en teden, si upaš, boš začel drejat..., kosi morajo biti u nulo..., dobiš risbe, nič posebnega samo nekaj h / H tolerance, bo šlo..., samo povej od kod si..., malo te dražim ampak tako gre, te kose je potrebno res izdelat, dobro nekdo jih bo..., jaaa...

jernej1989 napisal/-a:vili napisal/-a:ali pa imeti jajca, že prej napeljati dela (si kao v neki firmi, malo šlataj stranke..., glej nebo ti kar padlo z neba, hebiha ...) kupiti stroj in greš, lepo počasi, korak po koraku, ko se boš uveljavil, ko bo "širina" zvedela zate ne boš spalll... , drejarije čez glavo..., samo to...
še to; je sama drejarija malo klinčeva, če je poleg še malo šlosarije, samo malo si pa zmagal..., to gre skupaj kot ..., da ne pišem naprej... at.. na mam..., bo šlo...
no: lahko ti dam pa tudi jaz, moj partner delo bo šlo, rabim pa čez en teden, si upaš, boš začel drejat..., kosi morajo biti u nulo..., dobiš risbe, nič posebnega samo nekaj h / H tolerance, bo šlo..., samo povej od kod si..., malo te dražim ampak tako gre, te kose je potrebno res izdelat, dobro nekdo jih bo..., jaaa...
No tolko da sm dobu nek namig kako pa kaj. Tak da bo treba mal povprasevat ni druge. Hvala za info.)

Sajko993 napisal/-a:Stružnica ki sem jo kupil je Potisje PA631, malo mam še problemov z geometrijo, moram znivelirat, mislim da mi dela probleme konjiček saj mi malo v konus dreja, (na 100mm 0,1mm). Možnost tudi da je amerikanar slab.
Če pozna kdo koga ki je v tem štelanju ¨stručko¨ je kontakt dobrodošel..

dakomat napisal/-a:Sajko993 napisal/-a:Stružnica ki sem jo kupil je Potisje PA631, malo mam še problemov z geometrijo, moram znivelirat, mislim da mi dela probleme konjiček saj mi malo v konus dreja, (na 100mm 0,1mm). Možnost tudi da je amerikanar slab.
Če pozna kdo koga ki je v tem štelanju ¨stručko¨ je kontakt dobrodošel..
Živjo. Bi rekel da imaš vodila neenakomerno obrabljena... Pri amerikanerju je centl minusa?

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov