epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-

Oskar2016 napisal/-a:Sej pa recimo a če takole zvaris dva flohajzla brez dodajnega, to sploh kaj drzi potem?
Tnx!!

Oskar2016 napisal/-a:Super, Deutz, jutri poskusim tocno tako kot predlagas.. Zdaj pa razmišljam, mogoče pa je problem, ker drzim elektrodo prevec stran, zaradi tega da se nebi dotaknil varjenca.. Ker pravis plamen 2-3mm,jaz ga imam pa vedno cca 10mm plamena.. Hm, pa dodajno imam tudi 2 ali celo 2,5..saj bo saj bo:)
Sej pa recimo a če takole zvaris dva flohajzla brez dodajnega, to sploh kaj drzi potem? Recimo ko zaheftas, ravno tako nekaj drzi..
Tnx!!

Oskar2016 napisal/-a:Sajko, a takole si mislil da jih prekrizam(prilagam skico)? A je lahko 2mm debeline? To mam trenutno doma, 1mm ne najdem..
Prilagam se skico elektrode.. Ne drzim prvic fleksarce v roki, ampak kot se vidi, na špici se mi dela nek "zobcek" temno plave barve.. Kakorkoli jo obracam, ko brusim, tega zobcka ne morem spravit stran, torej ne morem lepo "osilit".. Saj spica je zelo ostra, sam ta zobcek ostaja.. Mogoce tudi zato ne vari lepo..

Oskar2016 napisal/-a:Sajko, a takole si mislil da jih prekrizam(prilagam skico)? A je lahko 2mm debeline? To mam trenutno doma, 1mm ne najdem..
Prilagam se skico elektrode.. Ne drzim prvic fleksarce v roki, ampak kot se vidi, na špici se mi dela nek "zobcek" temno plave barve.. Kakorkoli jo obracam, ko brusim, tega zobcka ne morem spravit stran, torej ne morem lepo "osilit".. Saj spica je zelo ostra, sam ta zobcek ostaja.. Mogoce tudi zato ne vari lepo..

Sajko993 napisal/-a:Oskar2016 napisal/-a:Sajko, a takole si mislil da jih prekrizam(prilagam skico)? A je lahko 2mm debeline? To mam trenutno doma, 1mm ne najdem..
Iz kje si ?

Oskar2016 napisal/-a:Sajko993 napisal/-a:Oskar2016 napisal/-a:Sajko, a takole si mislil da jih prekrizam(prilagam skico)? A je lahko 2mm debeline? To mam trenutno doma, 1mm ne najdem..
Iz kje si ?
Medvode okolica, zakaj?

Vrni se na Ostalo - tehnična pomoč
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov