epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-
vili napisal/-a:povejte, ko bo, kdaj in kje, jaz bom pa še brata pripeljal...

planinc425 napisal/-a:Oskar, kaže, da Nas Vse skupaj malo "vlečeš".
Mogoče je le še, da maš namest argona "neki plin pač", za katerega praviš, da je argon.
V prejšnjem postu sem Ti podal, celo moj naslov in telefon, zato ne jokat, da se trudiš najti
nekoga, ki ti bo pokazal KAKO ? !! .

Oskar2016 napisal/-a:Samo se za eno mnenje vas prosim, potem pa dam mir..
Prilagam sliko.. Mene mora pomoje neki aparat jebat al pa reducirni ventil za plin.. Vceraj mi je slo dokaj normalno, danes pa sem po plati 10mm samo probal ravno vlect gorilnik, brez dodajnega.. 110A..kot sem obkrozil, je slo v redu, potem pa čisto nic spreminjal, tut ene stvari ne, in nikakor vec ni slo.. Vse porozno do konca, kar spricalo je malo.. Kdo ve kaj bi to bilo??zamenjal sem tudi keramiko, ker je bila malo ozgana, ampak je isto..

Oskar2016 napisal/-a:Samo se za eno mnenje vas prosim, potem pa dam mir..
Prilagam sliko.. Mene mora pomoje neki aparat jebat al pa reducirni ventil za plin.. Vceraj mi je slo dokaj normalno, danes pa sem po plati 10mm samo probal ravno vlect gorilnik, brez dodajnega.. 110A..kot sem obkrozil, je slo v redu, potem pa čisto nic spreminjal, tut ene stvari ne, in nikakor vec ni slo.. Vse porozno do konca, kar spricalo je malo.. Kdo ve kaj bi to bilo??zamenjal sem tudi keramiko, ker je bila malo ozgana, ampak je isto..

miha1212 napisal/-a:Saj ni res, pa je!
Zdravo soforumaši. Aktivno prebiram teme, katere me zanimajo. Le malo manj aktivno sodelujem zraven
No, po vsej tej agoniji glede TIG varjenja, sem še jaz odkopal aparat, šel po dozo svežega plina in tako se je začela odvisnost od dražjega hobija kot je modelarstvo![]()
Vodenje gorilnika, čistoča ter nastavitve bom sam preštdiral, bi vas pa samo prosil da mi objasnite zakaj pride do takega umazanega vara nerjavečega jekla. Hvalaa vsem

nabijač napisal/-a:Zanimiv način varjenja sploh za takšne, ki nimamo preveč občutka za vodenje elektrode:
https://www.youtube.com/watch?v=tyBolpzUqB0

Vrni se na Ostalo - tehnična pomoč
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov