epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-
cr7 napisal/-a:Duroplast napisal/-a:Kdo je še videl na glavo obrnjen tekst pri dokumentaciji ? Bogpomagaj
Ja, kar divja je tale "skica"

masinist napisal/-a:Po moje je to skoznja luknja.

Duroplast napisal/-a:PEME napisal/-a:Pozdravljeni,
imam manjši problem. Kako izdelati luknjo kot je razvidno iz slike v prilogi? Če bi bila luknja skozi nebi bilo problema. Sedaj pa je "slepa" luknja pa nimam pojma kako se tega lotit.
Vsaka pomoč je dobrodošla.
lp
Peter
Vprašaj če je možno na nasprotni steni narediti skoznjo luknjo malo večjega premera. Skozi to luknjo lahko nato pločevino preoblikuješ na način kot je prikazan na risbi.

cr7 napisal/-a:Spodaj maš simbol za odvzem materiala in oznako "Z". Poglej pod opombe kaj je s tem Z-jem.

vili napisal/-a:bmodic:
lepo, ti pa znajo narediti faulito, če je to res, znam tudi jaz to zrednerirat, v modelirniku u nulo... , bo šlo...
še vedno ni pa PEME-ta da bi še kaj dodal, brcanje v čisto temo..., bo sam rešil..., kar naj...

magnum44 napisal/-a:Ne vem, ali sem že slep, ali leto pred penzijo ne znam več prebrati risbe. Luknja JE skoznja, vidi se šrafuro stene cevi, kjer pa je narisana obdelava in morda misliš da je slepa luknja, ni šrafure, torej NI materiala. !!!

jan.23 napisal/-a:Iz napisanega sklepam, da gre za serijsko izdelavo.
Peme, na tvojem mestu bi kontaktiral naročnika in se z njim pogovoril, kaj jim je pomembno, če je možno kaj spremeniti, ali če ve za kakšno orodje, s katerim je to moč izdelati,...
Kakšna so oblikovna odstopanja, kakšen je namen tega izvleka,... ve naročnik.
Predvidevam, da je možno izdelati namensko orodje za izvlek z obdelavo.
Na okroglih cevi dela izvleke tudi INOPOL d.o.o.
Klasand prodaja stroje T-drill za ročni izvlek.
https://www.youtube.com/watch?v=oFpOL0VOZKU

Vrni se na Proizvodno strojništvo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov