epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-

vili napisal/-a:a malo zajebavaš ali kaj, praviš, da je tehnostroj, ma koga imaš tu za norca... in ti misliš početi s to mašino kaj..., da boš ti kaj restavriral, samo..., lahko čuvaš narisane ovca...

Malo pomisli: kdo koga rabi, kdo naj prosi za pomoč, kdo naj ne uporablja podcenjevalnih besed za potencialne dajalce nasvetov, ... Če boš sodeloval še vsaj pol leta in dosegel preko 50 prispevkov, od tega vsaj 10 nasvetov, pa boš spoznal, kdo in koliko ti lahko pomaga pri tvojem interesnem področju.Bosty napisal/-a: Če bi vam inteligenčni koeficient segel malo dlje bi mogoče pomislil na ...
Je Tehnostroj ali Elektrostroj? Očitno si sam izzval Vilijevo reakcijo.gre za elektro stikalo ELEKTROSTROJ ZAGREB

Žerjavar napisal/-a:Malo pomisli: kdo koga rabi, kdo naj prosi za pomoč, kdo naj ne uporablja podcenjevalnih besed za potencialne dajalce nasvetov, ... Če boš sodeloval še vsaj pol leta in dosegel preko 50 prispevkov, od tega vsaj 10 nasvetov, pa boš spoznal, kdo in koliko ti lahko pomaga pri tvojem interesnem področju.Bosty napisal/-a: Če bi vam inteligenčni koeficient segel malo dlje bi mogoče pomislil na ...Je Tehnostroj ali Elektrostroj? Očitno si sam izzval Vilijevo reakcijo.gre za elektro stikalo ELEKTROSTROJ ZAGREB

Kaj je močnejše: "spoštovani" ali "Če bi vam inteligenčni koeficient segel malo dlje""?Bosty napisal/-a: .sem pa napisal spoštovani g. vili tako da ga vseeno spoštujem in njegov trud...
Ni težko, vendar od nekoga ki dela remont stružnice pričakuješ razliko med slovenskim (kmetijske prikolice...) in hrvaškim (elektro) podjetjem. Pa še slabe izkušnje v zadnjem času: precejšnja količina novincev (1 prispevek) brez dodatnih pojasnil ali zahvale (robot). Je treba avtorja izzvati, da nekaj odgovori, da za prispevkom res stoji človek.saj ni težko napisati a si se morda zmotil pri stikalu.

Žerjavar napisal/-a:Kaj je močnejše: "spoštovani" ali "Če bi vam inteligenčni koeficient segel malo dlje""?Bosty napisal/-a: .sem pa napisal spoštovani g. vili tako da ga vseeno spoštujem in njegov trud...Ni težko, vendar od nekoga ki dela remont stružnice pričakuješ razliko med slovenskim (kmetijske prikolice...) in hrvaškim (elektro) podjetjem. Pa še slabe izkušnje v zadnjem času: precejšnja količina novincev (1 prispevek) brez dodatnih pojasnil ali zahvale (robot). Je treba avtorja izzvati, da nekaj odgovori, da za prispevkom res stoji človek.saj ni težko napisati a si se morda zmotil pri stikalu.
Skušaj si zapomniti: "kdo koga rabi, kdo naj prosi za pomoč, kdo naj ne uporablja podcenjevalnih besed za potencialne dajalce nasvetov,"

nabijač napisal/-a:@Bosti: Super projekt imaš, tudi stružnica izgleda, da je perspektivna in bo lahko še veliko delala.
Bo pa super, če tukaj redno poročaš in poslikaš kako sproti izvajaš restavriranje. To bo marsikomu lahko še zelo prav prišlo, pa morda ti bo kdo lahko sproti dal tudi kakšno pomoč ali idejo, če boš rabil.

Žerjavar napisal/-a:Pri stružnici je zame važno, da vem, da obstoja, kako deluje in kakšen je lahko obdelanec. Proizvajalci me ne zanimajo.

Žerjavar napisal/-a: ... Če boš sodeloval še vsaj pol leta in dosegel preko 50 prispevkov, od tega vsaj 10 nasvetov, pa boš spoznal, kdo in koliko ti lahko pomaga pri tvojem interesnem področju.

-M- napisal/-a:Jaz sem mogoče rahla izjema, ker lahko temo zaklenem, če mi kaj ne paše.

-M- napisal/-a:Jaz sem mogoče rahla izjema, ker lahko temo zaklenem, če mi kaj ne paše.

Vrni se na Ostalo - tehnična pomoč
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov