epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-
Mmeister napisal/-a:Drugi mi ponujajo keš na roko... ali s.p. za 11€/h bruto - seveda brez licenc.

533 napisal/-a:Resil sem mu rit, seveda bova poracunala( vsaj za čustva sem rekel). Uglavnem fant je bil nedosegljiv. Rezultat: ne bodi naiven... haha
Lp

KrajncM napisal/-a:Na mesec boš ziher vsaj mogel obrnit 5000 bruto, pa še to ti je minimum. Ob 176ih urah je to potem 30 eu urna postavka. Pa še to je spodnji spodnji minimum. Realno lahko povem da ko smo meli kakšnega zunanjega izvajalca ki je opravljal inzenirsko delo (npr. programer) so se urne postavke vrtele 50+ eu/h. Pa ni blo kaj večjega efekta kot pri hišnih inženirjih. Sam ko rabiš pač rabiš.

Mmeister napisal/-a:KrajncM napisal/-a:Na mesec boš ziher vsaj mogel obrnit 5000 bruto, pa še to ti je minimum. Ob 176ih urah je to potem 30 eu urna postavka. Pa še to je spodnji spodnji minimum. Realno lahko povem da ko smo meli kakšnega zunanjega izvajalca ki je opravljal inzenirsko delo (npr. programer) so se urne postavke vrtele 50+ eu/h. Pa ni blo kaj večjega efekta kot pri hišnih inženirjih. Sam ko rabiš pač rabiš.
Torej rabi sp 60.000€ prihodka na leto? Ali kako je to mišljeno?
Verjetno ta ki dela po 50€/h je tudi kakšen mesec brez posla? Ali kako to izgleda?

Torej rabi sp 60.000€ prihodka na leto? Ali kako je to mišljeno?

Vrni se na Ostalo - tehnična pomoč
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov