epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-

ziga5041 napisal/-a:Zdravo
Pred nakupom stružnice sem se odločil da se obrnem na vas profi strojnike.
Zanima me vaše mnenje za to stružnico. (ali bi mi predlagali kakšno drugo v tem cenovnem razredu govorimo tam do 3500€)
https://www.premzl-trade.si/novi-stroji ... fi-600-g-2
Vem da mi boste sedaj vrjento priporočali stare dobre stružnice kod so Prvomjaska potisje itd.. Ja tudi jaz imam željo po dobri stari prvomasjki tnp 160.
Naj povdarim s prostorom sem zelo omejen ta stružnica ima približno 220 Kg katero mi nebi bilo problem prestavit iz mesta kjer bo stala sedaj če jo bo treba enkrat odmakniti.
Lp
Žiga

Sajko993 napisal/-a:Vedi da z nekim malim obdelovalnim premerom ali dolžino težko kaj narediš. Oziroma za neko hobi uporabo bo še šlo, ...

Deutz napisal/-a:Sajko993 napisal/-a:Vedi da z nekim malim obdelovalnim premerom ali dolžino težko kaj narediš. Oziroma za neko hobi uporabo bo še šlo, ...
Želiš povedat da so mali premeri in obdelovalna dolžina HOBi, veliki premeri in dolžina pa PROFI ???![]()
![]()
![]()
![]()
...daj no, kaj pa ti lokomotive izdeluješ...

Sajko993 napisal/-a:Velikokrat se zgodi da ti vsaj parkrat na leto pride zadeva ko ti nakoncu zmanjka glih 10mm da bi lahko vpel.

vili napisal/-a:glede velikosti "drepankov" pustimo to, bil sem na mašinah, ko sem bil še majčkeno aktiven, na 10...50+++ kW, sem bil pa pri znancu, postavlja novo delavnico, samo iz FIRBCA pred kakim mesecem, "dreja" na "urmohar švicarskih" avtomatih kose, da rabiš dobesedno povečevalo, mi je dal kos in se mi je izgubil v gubi v dlani, to je drug svet, sem se samo obrnil in mu dal roko, ja to je to, pa dobro kje si se tega navadil???, "to ni zame"..., ha ha, vse je relativno..., sem pa bil na "drejariji aks" za cestne (30 ton) prikolice in tankovske logerje za t 55 in 72, uau nič posebnega, pa še česa, ja pa tudi hidravlični cilinder premera 1200 mm in giba 500mm za jeseniško valjarno debelih plehov... zdaj pa pojdi v mikro, peče glava...

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost