epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-

Sebek napisal/-a:Varovanje povratka ni samo vgrajen nepovratni ventil. Varovanje povratka v peč mora vsebovati 3 potni mešalni ventil .... Če takega varovanja povratka nimaš izvedenega pri pečeh, potem raje sploh ne zakuri ker ne boš pravilno segrel zalogovnika, hkrati ti bo pa slej kot prej peč spustila ker bo preveč kondenzirala.
Tu sem imel vedno pomisleke o funkciji povezav med obema vejama (topla / hladna). Stvar vidim le kot razdelilec za več ogrevalnih krogov. Vloge vmesnih povezav pa mi še nobeden ni vedel razumljivo (logično) povedati.Mogoče kdo ve kako točno deluje hidravlična kretnica? Je to samo votla cev s štirimi priključki?
Edino tu mi še ni jasno kaj se dogaja in kako se voda pretaka skozi.

Žerjavar napisal/-a:....Tu sem imel vedno pomisleke o funkciji povezav med obema vejama (topla / hladna). Stvar vidim le kot razdelilec za več ogrevalnih krogov. Vloge vmesnih povezav pa mi še nobeden ni vedel razumljivo (logično) povedati.

kose19 napisal/-a:Pozdravljeni, sem nov na forumu.....
....Vprašanje je kako to pravilno priklopit, da bo cel sistem funkcioniral, kot je treba. ......

Žerjavar napisal/-a:@: Deutz: Lepe pravljice. Bistvo mojih pomislekov je mešanje tople in hladne vode v kretnici. , ....).

Vrni se na Ostalo - tehnična pomoč
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov