ja "šublere" je dovolj za eno "šlosarijo" in grobo drejarijo, ni pa dovolj za eno tolerančno drejarijo , frezarijo, bručenje, kjer lahko hitro pogrneš, še posebno, če delaš "lon posle"..., ko pridejo prevzemniki, če delaš zase lahko malo prilagodiš...
aha še ena zgodba, ni teorija: smo delali za avomobilsko industrijo kose "lon posl", ja so fantje naročniki prišli preverit vse, kaj v našem grajzlu počnemo, preveriti orodjarno, orodja, stroje, štace in nadzor, glej si niso smeli dovoliti sranja, bo šlo..., če me razumeš..., ja je bil pa pri kontroli kritične mer, klasični TESA šubler...
pa še ena zgodba: haha, smo popravljali tudi ležaje za T55 za remontaše v Bregani, samo za info, je pa to "vojna tajna" , sem še vedno pod "prisego", kdor to ve kaj je to , mularija vem, da ne...,
piz..a sem kot NO1 iz alan forda, že malo tečen, ko vsi pri njegovih "pričah" zaspijo, oprostite če me je malo zaneslo...

, je pa filozofija alanforda zakon , ni za vsakega..., je huda..., to niso zajebancije...
no ja pa pred cca 4 destletji v mojo firmo prišel napihnjen moj stric iz kanade je "zbrisal" imel je firmo v torontu, delal frazal iz mgnezlija je za douglasa zakrilca za F15, ko je pa videl v hiši kaj smo imeli in kaj majčkeno znamo, se je pa malo umiril..., je videl, da nismo še vedno v jamah...