epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-
jan.23 napisal/-a:Pozdrav vsem... Vidim, da se nekaj hudujete na mene, res je sem "poniknil" za teden dni.
Slika spodaj, naročnikove želje je treba udejaniti. Je v eni delavnici bilo napisano, da nemogoče izdelajo, za čudeže se bo pa potrebno na koga drugega obrniti.
Ta puša je sestavni del naprave s cca. 100 sestavnimi deli.
Da bo volk sit in koza cela, bomo to pušo izdelali iz dveh delov. Pušo z utorom s skoznjo luknjo, del z navojem bo pa navarjen. Puša se bo na leto zavrtela nekaj 100x. Sosed ima žično erozijo, tako da se mi zdi to najenostavnejši način.
Vili, je pa tudi tvoja ideja odlična.

jan.23 napisal/-a:Strinjam se, da varjenje puše ni strokovna rešitev, je pa za nas najenostavnejša in zadovoljiva.

jan.23 napisal/-a:Na naročnikovem načrtu ni toleranc. Naročniki niso strojniki.

jan.23 napisal/-a:Na naročnikovem načrtu ni toleranc. Naročniki niso strojniki.

jan.23 napisal/-a:Vili tisti navoj služi kot abciger za demontažo pesta. Toleranca pesto-gred... montaža z rahlimi udarci kladiva.
Eden izmed načinov izdelave je tudi, da se izdela skoznja luknja za moznik, tisti ne fukcionalni del se pa začepi ali pa tudi ne.
Vili, meni se res ne piše vseh podrobnosti, še vedno pa velja povabilo na kozarček al pa dva in bova skupaj predebatirala vse detajle.
Pa brez skrbi, tudi to pesto se bo vrtelo, pa kakorkoli bo že izdelano, kot tudi vse ostale naše mašine širom sveta,... ob Japonske do Aljaske in od Australije do Finske. Na Antartiki pa res nimamo še nobene.

Vrni se na Ostalo - tehnična pomoč
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov