epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-

Matej88B napisal/-a:Lep pozdrav
Mene samo zanima če mi lahko kdo naredi en del na cnc mašini al pa s čimer koli, ker drugje ne najdem nikjer sem kar tu gor objavil.
gre se pa za nekompliciran model tožno na L obliki z dvema luknjama. Imam že naret model v Fusion 360. Objavim še sliko

Matej88B napisal/-a:

Mene samo zanima če mi lahko kdo naredi en del na cnc mašini al pa s čimer koli,

vili napisal/-a:no, tole se naredi v garaži z malo spretnosti in nekaj orodja, šraufštok, vrtalnik, okrogla pila, odrežeš ta flahajzen, zvrtaš luknje in z okroglo pilo popiliš "mostičke", potem pa šraufštok in zapigaš z malo težjim kladivom, ma kašen CNC neki..., samo malo ročnih spretnosti...

vili napisal/-a:no, tole se naredi v garaži z malo spretnosti in nekaj orodja,..... in z okroglo pilo popiliš "mostičke", .... ma kašen CNC neki..., samo malo ročnih spretnosti...

Deutz napisal/-a:vili napisal/-a:no, tole se naredi v garaži z malo spretnosti in nekaj orodja,..... in z okroglo pilo popiliš "mostičke", .... ma kašen CNC neki..., samo malo ročnih spretnosti...
.... hja... če pa matej rabi 10000 kosov... hmmm !?.. ...bi pa prav prišla kakšna pametna mašinca...
https://www.youtube.com/watch?v=YlBx4ggAw9k
Mene samo zanima če mi lahko kdo naredi en del na cnc mašini al pa s čimer koli, ker drugje ne najdem nikjer sem kar tu gor objavil.
gre se pa za nekompliciran model tožno na L obliki z dvema luknjama. Imam že naret model v Fusion 360. Objavim še sliko

Mmeister napisal/-a:Sem razumel da gre za en del?

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov