epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-

hscnc napisal/-a:Zdravo.
Prosim za info o urni postavki za enostavno 2D tehnično risanje, le izdelava delavniške risbe po navodilih. Nič konstruiranja, nič pretirane rabe možganov.
LP

vili napisal/-a:recimo ena taka jajca, nič posebneaga, vse je že skonstruirano, potrene so pa tehniŠe - delavniške risbe, bi šlo...???

Mmeister napisal/-a:vili napisal/-a:recimo ena taka jajca, nič posebneaga, vse je že skonstruirano, potrene so pa tehniŠe - delavniške risbe, bi šlo...???
''Za to pa ja ni treba Risb.'' - Verjetno nek XYZ monižder

vili napisal/-a:hscnc napisal/-a:Zdravo.
Prosim za info o urni postavki za enostavno 2D tehnično risanje, le izdelava delavniške risbe po navodilih. Nič konstruiranja, nič pretirane rabe možganov.
LP
pa kaj je res tak problem gor prlimat en primer za kaj sploh gre ali gre za nasa ali bajkonur..., ma popizdi..., pa kdo ima tu stekleno kuglo, da bo vedel za kaj gre..., glej stari jaz nebi sedel za tablo A0 in rotringi , žiletko in pavsem, za manj kot 25€+++...., malo heca...

hscnc napisal/-a:vili napisal/-a:hscnc napisal/-a:Zdravo.
LP
pa kaj je res tak problem gor prlimat en primer za kaj sploh gre ali gre za nasa ali bajkonur..., ma popizdi..., pa kdo ima tu stekleno kuglo, da bo vedel za kaj gre..., glej stari jaz nebi sedel za tablo A0 in rotringi , žiletko in pavsem, za manj kot 25€+++...., malo heca...
Pa kaj naj ti rečem??? Kar lahko obdelam sam ne rabim nobenih modelov in "tehničnotehniških" risb, le kos papirja in svinčnik pa malo kalkulatorja. Pa sem za eno večjo zadevo dobil enega mulca ki je risbo z papirja prenesel v digitalno obliko katera je ravno tako končala na papirju A3 formata da je skupaj z jekleno ploščo romala k majstru ki ima večji rezkalni stroj.. pač tipo se zelo visoko ceni...tromestno število...na uro.....
Hvala vsem za odgovore.

Vrni se na Konstruiranje in mehanika
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost