epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-

reber napisal/-a:Kaj ko bi ti izpolnil svoj profil, da se ve kje se nahajaš in seveda, napiši ali naj ti robo pripeljejo domov ali boš sam prišel iskat na drugi konec Slovenije recimo in čigav bo ta strošek.
Na takle oglas se nihče resen ne bo odzval, nikakor, pri meni bi bil takle oglas takoj na črni listi, nimaš pojma o ponudbi, ne znaš se tržit, s takim odnosom nisi za v svet posla, dela, ...
Z nekim namiznim vrtalnim strojem, najbrž igračo za 50-100eur, ne moreš vrtat resnih lukenj. Če že daš oglas, napišeš točne specifikacije mašine, napišeš kaj imaš od orodja, kakšne so tvoje kapacitete, zmogljivosti, premeri , v katere materiale, kakšno toleranco si sposoben zagotoviti, ...
Bodo še pravi strojniki kaj dodali

miha98 napisal/-a:Ke pa te ti veš kdo sem jaz pa kaj lahko ponudim... Dej ne oglašaj se mi s takimi. Sej sem obiskoval strojno šolo pa te poznam osnove strojništva... Lahko mi pripelješ kako rundo za začetek pa bomo vidli ?Mušter...

miha98 napisal/-a:Pozdrav,
Torej jaz imam doma v kleti neki namizni vrtalni stroj. Pa me zanima a ima kdo kakšno delo, da bi lahko to jaz ko imam čas oz. Fraj kaj vrtal in robkal kakšne dele.... če ima kdo kaj mi naj piše zs...

ALG200 napisal/-a:miha98 napisal/-a:Pozdrav,
Torej jaz imam doma v kleti neki namizni vrtalni stroj. Pa me zanima a ima kdo kakšno delo, da bi lahko to jaz ko imam čas oz. Fraj kaj vrtal in robkal kakšne dele.... če ima kdo kaj mi naj piše zs...
neki namizni vrtalni stoj.......................... hah
naslov : Namizni vrtalni stroj ( ČLOVEK IZ NASLOVA PRIČAKUJE, DA SO KAKŠNE TEŽAVE S STROJEM ? )
Če bi napisal naslov takole : Nudim uslugo na vrtalnem stroju
Vrtalni stroj ima naslednje karakteristike ...............BI TE MORDA ŠE KDO RESNO VZEL.
Ja pa jade, še naslov ni ustrezno formiran in sedaj bi pričakoval, da bi ti kdo ponudil, kakšne strojne dele...
malo morgen s takim načinom komuniciranja, , da bo imel škart ? , ne ga J..at.

ALG200 napisal/-a:miha98 napisal/-a:Pozdrav,
neki namizni vrtalni stoj.......................... hah
naslov : Namizni vrtalni stroj ( ČLOVEK IZ NASLOVA PRIČAKUJE, DA SO KAKŠNE TEŽAVE S STROJEM ? )
Če bi napisal naslov takole : Nudim uslugo na vrtalnem stroju
Vrtalni stroj ima naslednje karakteristike ...............BI TE MORDA ŠE KDO RESNO VZEL.
Ja pa jade, še naslov ni ustrezno formiran in sedaj bi pričakoval, da bi ti kdo ponudil, kakšne strojne dele...
malo morgen s takim načinom komuniciranja, , da bo imel škart ? , ne ga J..at.

miha98 napisal/-a:Ke pa te ti veš kdo sem jaz pa kaj lahko ponudim... Dej ne oglašaj se mi s takimi. Sej sem obiskoval strojno šolo pa te poznam osnove strojništva... Lahko mi pripelješ kako rundo za začetek pa bomo vidli ?Mušter...

Vrni se na Proizvodno strojništvo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov