epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-

jurchek napisal/-a:a mogoče kdo ve kako se obnaša catia na visti (če jo je sploh že mogoče inštalirati - jst sem imam probleme s tem)

rokz47 napisal/-a:Windovs Vista je evolucija XP - jev. Vista je popolnoma 64 bitna, kar XP niso, omogoča večji izkoristek več jedrnih procesorjev, je precej manj razsipna z RAM - om, tretji požarni zid ni več potreben in še veliko je izboljšav.
Zato je govoriti, da je Vista slabša od XP - jev popolni idiotizem. Počakati je potrebno le na prilagojeno programsko opremo. Če kupujete nov PC je Vista prva izbira, razen če imate možnost uporabljati Linux.
Lp

rokz47 napisal/-a:Windovs Vista je evolucija XP - jev. Vista je popolnoma 64 bitna, kar XP niso, omogoča večji izkoristek več jedrnih procesorjev, je precej manj razsipna z RAM - om, tretji požarni zid ni več potreben in še veliko je izboljšav.
Zato je govoriti, da je Vista slabša od XP - jev popolni idiotizem. Počakati je potrebno le na prilagojeno programsko opremo. Če kupujete nov PC je Vista prva izbira, razen če imate možnost uporabljati Linux.
Lp

Meni Microsoftova platiforma Windows ne odgovarja sam sem pristaš UNIX delovnih postaj in ne nekih "made in tajvan" PCjov z operacijskim sistemom Windows.
Trenutno uporabljam HP C3600 z operacijskim sistemom HP-UX 11i v1 in zadeva deluje tako kot more; hitro, stabilno (še nikoli se mi ni sesu) poleg tega ni na HP-UX nobenih virusov in podobne navlake. Skratka optimiziran sistem za PA-RISC arhitekuro v nulo. Tudi grafični umesnik (CDE) na HP-UX je spodoben. Nobene nepotrebne navlake, raznih transparenc in dodatnega sranja, ki bi mi za brezveze kurila dodatne CPU cikle. Aja pa še to na njem poganjam zadnjo verzijo UGS I-DEASa

Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gostov