epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-

Vik napisal/-a:Hvala, sem jih kontaktiral, vendar ne delajo ravno tega, kar jaz iščem.
Zanima me, če kje pri nas obstaja, da ti nekdo naredi orodje in nato ulije peno, ki se potem uporabi kot lepo estetsko oblikovana ambalaža v kompletu s kovčkom.

Vik napisal/-a:Pozna kdo mogoče koga (ali pa vsaj tehnologijo), ki zna oblikovati peno (poliuretan, poietilen ali kaj drugega), katero bi potem vstavili v kovček in v to peno zložili občutljive optične instrumente (mikroskop in dodatne leče)? Poglobitve v peni so zaradi oblike mikroskopa različnih globin, zaradi česar je klasično "štancanje" pene dokaj neugodno. Poleg zagotavljanja zaščite mora biti dana embalaža tudi na pogled lepa.
Vnaprej hvala za kakršnokoli informacijo.

Vik napisal/-a:Pozna kdo mogoče koga (ali pa vsaj tehnologijo), ki zna oblikovati peno (poliuretan, poietilen ali kaj drugega), katero bi potem vstavili v kovček in v to peno zložili občutljive optične instrumente (mikroskop in dodatne leče)? Poglobitve v peni so zaradi oblike mikroskopa različnih globin, zaradi česar je klasično "štancanje" pene dokaj neugodno. Poleg zagotavljanja zaščite mora biti dana embalaža tudi na pogled lepa.
Vnaprej hvala za kakršnokoli informacijo.

Vrni se na Ostalo - tehnična pomoč
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 19 gostov