STROJNISTVO.com • Poglej temo - Embalaža

Embalaža

Kar ne spada nikamor v zgornje kategorije...

Moderator: -M-

Embalaža

OdgovorNapisal/-a Vik » 26.2.2007 7:55

Pozna kdo mogoče koga (ali pa vsaj tehnologijo), ki zna oblikovati peno (poliuretan, poietilen ali kaj drugega), katero bi potem vstavili v kovček in v to peno zložili občutljive optične instrumente (mikroskop in dodatne leče)? Poglobitve v peni so zaradi oblike mikroskopa različnih globin, zaradi česar je klasično "štancanje" pene dokaj neugodno. Poleg zagotavljanja zaščite mora biti dana embalaža tudi na pogled lepa.

Vnaprej hvala za kakršnokoli informacijo.
Vik
Novinec
Novinec

OdgovorNapisal/-a Hijab » 26.2.2007 10:44

Pozdravljen!

Povprašaj v Samson Kamnik, tam izdelujejo veliko različnih umetnih mas, tudi polivretanske pene, mislim, da bi ti lahko veliko pomagali.

http://www.samson-kamnik.si

LP!
Hijab
Sodelavec
Sodelavec

OdgovorNapisal/-a Vik » 27.2.2007 8:03

Hvala, sem jih kontaktiral, vendar ne delajo ravno tega, kar jaz iščem.
Zanima me, če kje pri nas obstaja, da ti nekdo naredi orodje in nato ulije peno, ki se potem uporabi kot lepo estetsko oblikovana ambalaža v kompletu s kovčkom.
Vik
Novinec
Novinec

OdgovorNapisal/-a BLABLABLA » 27.2.2007 8:35

Vik napisal/-a:Hvala, sem jih kontaktiral, vendar ne delajo ravno tega, kar jaz iščem.
Zanima me, če kje pri nas obstaja, da ti nekdo naredi orodje in nato ulije peno, ki se potem uporabi kot lepo estetsko oblikovana ambalaža v kompletu s kovčkom.

Plama pur. Verjetno rabiš mehko poliuretan peno.
BLABLABLA
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a Vik » 27.2.2007 9:15

Njihov proizvod, pena PG80, je nekaj takšnega, kar potrebujem. Vendar Plama proizvaja predvsem večje bloke. Sem že govoril z njimi pa pravijo, da nimajo tehnologije za izdelavo manjšega, kompliciranega bloka pene za v kovček.
Problem je, da v tem bloku pene rabim ogromno izrezov raznih oblik in različnih globin za dodatke. To pa je z izsekavanjem pene precej nerodno doseči. Zato sem razmišljal, da mogoče kje pri nas obstaja kdo, ki bi podobno peno ulival v kalupe in bi se dalo z njim dogovoriti za količine na letni ravni okrog 250-500 kosov.

Hvala vseeno za pomoč!
Vik
Novinec
Novinec

OdgovorNapisal/-a mbullu » 27.2.2007 10:13

Pozdravljeni,

kontaktirajte me na mbullu@yahoo.com

Lep dan,

mbullu
vse je relativno. tudi relativnost.
mbullu
Pripravnik
Pripravnik

OdgovorNapisal/-a JB » 28.2.2007 9:50

[img]http://www.strojnistvo.com/images/forum/1172652546_lezisče_test.jpg[/img]

info; rok@rps.si
JB
Novinec
Novinec

OdgovorNapisal/-a niki » 28.2.2007 19:52

poznam ITALIANSO firmo, ki se s tem ukvarja če se odločiš poglej na internetu : colordec
niki
Sodelavec
Sodelavec

Re: Embalaža

OdgovorNapisal/-a DolčičB » 11.11.2007 21:00

Pozdravljeni!

Pri nas izdelujemo razne izdelke iz trdega in mehkega polivretana. Pomagamo vam lahko tudi pri izdelavi orodja.

Za več informacij sem dosegljiv na številki 041 741 888

L.p. Brane Dolčič
www.poliuretan.si

Vik napisal/-a:Pozna kdo mogoče koga (ali pa vsaj tehnologijo), ki zna oblikovati peno (poliuretan, poietilen ali kaj drugega), katero bi potem vstavili v kovček in v to peno zložili občutljive optične instrumente (mikroskop in dodatne leče)? Poglobitve v peni so zaradi oblike mikroskopa različnih globin, zaradi česar je klasično "štancanje" pene dokaj neugodno. Poleg zagotavljanja zaščite mora biti dana embalaža tudi na pogled lepa.

Zadnjič spremenil DolčičB, dne 21.2.2009 11:53, skupaj popravljeno 1 krat.
DolčičB
Novinec
Novinec

Re: Embalaža

OdgovorNapisal/-a matis65 » 12.1.2008 23:28

Vik napisal/-a:Pozna kdo mogoče koga (ali pa vsaj tehnologijo), ki zna oblikovati peno (poliuretan, poietilen ali kaj drugega), katero bi potem vstavili v kovček in v to peno zložili občutljive optične instrumente (mikroskop in dodatne leče)? Poglobitve v peni so zaradi oblike mikroskopa različnih globin, zaradi česar je klasično "štancanje" pene dokaj neugodno. Poleg zagotavljanja zaščite mora biti dana embalaža tudi na pogled lepa.

Glede izdelka iz pene ki ga potrebujete me lahko kontaktirate na 041 670 800-Matjaž
Delamo prav to kar potrebujete-reliefno izrezovanje za različne izdelke.
LP
matis65
Novinec
Novinec

Vrni se na Ostalo - tehnična pomoč

Kdo je na strani

Po forumu brska: Google [Bot] in 8 gostov