epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-

magnum357 napisal/-a:...samo za test-naložiti sw 2007. med instalacijo ni problemov, ko pa poskusim zagnati, napiše da ne dela, nič v zvezi z licenco, temveč neko okno, ki ga doslej pri xp-jih nisem poznal, verjetno nekaj novega od viste....

BountyH napisal/-a:Je pa nerodno da Xp-ji ne podpirajo več kot 2 Giga rama. Škoda.

magnum357 napisal/-a:visto sem dobil prednaloženo na pc-ju. poskusil sem s solidworksom, ki pa ne dela, dela pa solidworksov program dwgeditor (ki je podoben acadu, oziroma pozna vse acadove ukaze).
poskusil sem še z enim programom za računovodstvo, slovenski, birokrat za windows. uradna verzija. rabi sql server in niti približno ne zalaufa-problem prav sql server -sedaj čakam od njihove podpore podatek ali sploh dela na visti.
kaj me še moti: da te za vsaki k...ac opozori in ti poskuša preprečiti nalaganje novega softverja. kot da je vista in pc samo za microsoftove programe, vse drugo poskuša ovirat - pretirana varnost, za visto je vse potencialni virus, spam... prednaloženi so bili sicer vsi mogoči multimedijski programi, pa nero...računalnik odličen za gledat filme, editirat filme, snemat cd-je in dvd-je...(cena samo 500E -za 2,8Mhz, dual core, 1M rama, 250 G trdega diska, grafika Nvidia 7300, čitalec kartic, dvd dual layer, daljinec...)
disk ima razdeljen na dodatno fat particijo (manjšo), kjer so nekakšne recovery datoteke. na to particijo sem poskusil instalirati xp-je, ker je na osnovni particiji vista, vendar pri prvem resetu se stvar med zagonom ustavi- ne gre niti vista niti xp. z originalnimi cd-ji sem potem spet zbudil visto.
bom še malo počakal, vendar če ne bo šlo, bom vse skupaj zradiral in naložil xp-je, visto pa naj si gates (bill) zatlači nekam.

Vrni se na Ostalo - tehnična pomoč
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 17 gostov