epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-

mib napisal/-a:Kako pa je z dostavo večjih, težjih stvari npr. hobi stružnico...

gregork napisal/-a:gregec napisal/-a: ce nakazujes denar preko banke, ti svetujem glede stroskov OUR nacin(vsi stroski tvoji), drugace se ti bo kdaj zgodilo, da ti clovek ne bo hotel poslati, ker mu oni trzejo njihovo provizijo od zneska. se posebej za kaksne res male zneske.
Si imel dejansko kakšne probleme zaradi tega?
Kakih 30 plačil imam s SHA in noben Nemec, Avstrijec ali Madžar se ni pritoževal.
Če ima njegova banka provizijo na prilive iz tujine, pač njegova smola. Naj pa napiše, da je pri nakazilu iz tujine cena tistih par centov večja. Nekateri tudi napišejo, da se v primeru plačila s paypalom cena poveča za paypalovo provizijo.

bpod napisal/-a:Če ima kdo od izkušenih e-bay nakupovalcev voljo in čas, ga prosim, če bolj podrobno opiše postopek nakupa in plačila na e-bayu.
Ali je možno plačati ob dobavi ali samo s kartico itd...
Ali so lahko odzivi kupcev na opravljene posle lahko "ponarejeni"... pri nekem prodajalcu (el. agregat) so namreč tako pozitivni odzivi, da ne verjamem, da so pristni. Ali so ti odzivi lahko zanesljiva referenca?

mib napisal/-a:Hvala, Janez. To sem potreboval, da imam neko orientacijo. Mimogrede, kako si zadovoljen z strojčkom. Tudi sam namreč nameravam kupiti nekaj takega.
lp

zakl napisal/-a:skorpijon napisal/-a:zakl napisal/-a:super stvar, trenutno cakam invertersko plazmo, 40A, 250eur + 25eur poštnine, poreklo nemčija, eno leto garancije.
vsekakor priporočam.
A se da dobit podatke kakšno plazmo si kupil da mal primerjam cene,link če se da.
lp
danes sem jo dobu. Porocam o rezultatih...

magnum357 napisal/-a:zakl napisal/-a:skorpijon napisal/-a:zakl napisal/-a:super stvar, trenutno cakam invertersko plazmo, 40A, 250eur + 25eur poštnine, poreklo nemčija, eno leto garancije.
vsekakor priporočam.
A se da dobit podatke kakšno plazmo si kupil da mal primerjam cene,link če se da.
lp
danes sem jo dobu. Porocam o rezultatih...
Vidim, da plazmo že prodajaš (Spet eden tistih oglasov brez cene. A je tako težko napisati ceno zraven ? )
Obljubil si, da boš poročal, sedaj pa že prodajaš. Slaba reklama za Ebay. Ali pa za plazmo, saj ebay ni za to nič kriv. Ali pa samo delaš "biznis", kar je tudi prav.

acme12 napisal/-a:Raje vprašam, preden se kje preveč zatakne.
Mene pa zanima kako poteka ta metoda na ebay.de:![]()
Prosim če me popravite če nimam prav.
-Če prav zastopim gre za prenos med bančnima računoma in sledi takole:
1. Po končanem licitiranju preverim ca celoten znesek nakupa (cena + strošek pošiljanja.
2. Izberem plačilno metodo " transfer Plus (kje to izberem?)
3. Na potrdilni strani nato dobim podatke TRR prejemnika
4.Plačam (Ali je kakšen problem tu z Linkom-Gorenjska banka)
5. Ko prodajalec prejme denar mi zadevo pošle.
Hvala za odgovor

Vrni se na Ostalo - tehnična pomoč
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov