epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-
tomazkaranta napisal/-a:Ne nisem mislil tako.
Pač zakon je sprejet in ga je potrebno upoštevati.
Ampak žalostno je to, da se sedaj toliko govori o protikadilskem zakonu in kadilcih.
Na ostale, še bolj pereče stvari se pa enostavno pozabi in nihče nič ne naredi, da bi se tudi drugi bolj oz. enako pomembni zakoni tudi izvajali v praksi.

magnum357 napisal/-a:Kar se mene tiče, povem vsakemu v obraz to kar mu gre, lepo ali grdo. In me potem morda nekateri imajo za "zajebanega, težkega tipa".
Trdim pa, da bolj nekulturnih, neciviliziranih, egoističnih, pa še kaj, ljudi, kot so bili kadilci pred uvedbo zakona, ni. Tistih 5%, ki niso (bili) taki, naj mi oprosti. Sedaj je vsaj malo reda, in nam ostalim ni treba kar naprej vohat svinjarijo drugih.

magnum357 napisal/-a:Kar se mene tiče, povem vsakemu v obraz to kar mu gre, lepo ali grdo. In me potem morda nekateri imajo za "zajebanega, težkega tipa".
Trdim pa, da bolj nekulturnih, neciviliziranih, egoističnih, pa še kaj, ljudi, kot so bili kadilci pred uvedbo zakona, ni. Tistih 5%, ki niso (bili) taki, naj mi oprosti. Sedaj je vsaj malo reda, in nam ostalim ni treba kar naprej vohat svinjarijo drugih.

bobo 70 napisal/-a:magnum357 napisal/-a:Kar se mene tiče, povem vsakemu v obraz to kar mu gre, lepo ali grdo. In me potem morda nekateri imajo za "zajebanega, težkega tipa".
Vse lepo in prav, samo včasih je smrdelo po čikih, sedaj na kakšni fešti pa so te vonjave bolj izbrane![]()
![]()

andrejnovi napisal/-a: Prekleti nekadilci.

andrejnovi napisal/-a:No da zaključim misel, pred štirinajstimi dnevi, sva bila s kolegom na pivi v enem baru, skupaj je bilo cca 15 gostov, temperatura zunaj cca 8 st C, v lokalu je bilo natanko 0 gostov, zunaj 15 gostov(cca 50% kadilcev), kelnarca bi pa bla tudi zunej, če je ne bi zeblo v tamalo. To je demokracija!!! boste kričali, ja demokracija fašizma, kjer zaradi lastnih želja prepričanj in egoizma kratiš pravice drugim. Prekleti nekadilci.

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov