Žerjavar je več kot očitno strokovnjak z veliko izkušnjami. Glede na nitke, v katerih sodelujem tudi sam, vidim da se spozna na veliko različnih področji. Poleg tega ima tudi voljo in čas poglobljeno odgovarjati na praktična vprašanja. Njegovi odgovori so vsaj kolikor lahko jaz laično ocenim, vedno strokovno utemeljeni in korektni.
Mnogim udeležencem na forumih ni pomembno, ali se mu kdo za prispevek zahvali ali ne. Meni osebno npr. se zdi fino, če je na moj post sploh kak odziv
Žerjavar pa je vzgojen tako, da za dan nasvet zahvalo pričakuje in prepričan sem, da se za nasvet tudi sam zahvali. Če si on vzame vsaj pol ure časa, da nekomu izračuna neke obremenitve, mogoče poišče podatke v tabelah/priročnikih, napiše odgovor čez 20+ vrstic, potem si zagotovo zasluži vsaj besedico HVALA.
Bojim se, da z odnosom, ko na kvalitetne odgovore udeleženci niti "BU" ne rečejo, s forumov preganjamo ravno strokovnjake, kot je Žerjavar. Ko pa na takem forumu ostane samo publikum z omejenim strokovnim znanjem, lahko prejmeš odgovor "en bager, pa ena luknja, pa ena hruška betona".
fogl, prosim ne jemlji tega osebno. V kar nekaj nitkah sem opazil isti simptom in mirno bi lahko isti prispevek objavil kje drugje. Pač sem ga slučajno tukaj, ker je ravno odprta, ne leti pa nate osebno...
LP, ma