epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-

Punkt napisal/-a:...Sem kar nekaj časa googlal na to temo in nisem nič pametnega našel tako da sklepam, da je avtor članka morda se prenaglil ali pa samo zaradi dolžine teksta dodal še stavek ali dva za področje katero ni dodobra prej raziskal....

Članka ne najdem več na spletu ampak govorilo se je o tem da Siemens ne beleži tako dobrih poslovnih rezultatov in se trenutno ubada z odpuščanjem. Nenazadnje tudi iz Maribora se umika.
No v članku pa je bilo zelo na kratko podana tudi trditev da so na področju (za katerega sem si razlagal, da govori med drugim prav o programskih paketih namenjenih modeliranju) v preteklosti sprejeli slabe odločitve, kaj se tiče povezav z indijskimi mislm da je pisalo vsekakor pa azijskimi državami. In da jih sedaj to spravlja v "nezadovoljivo" situacijo.

mke.analize napisal/-a:vprasanje za sven-a:
verjetno se bo slisalo banalno, ampak vseeno: kje v nx, lahko v postprocesorju nastavim zapis stevil v legendi (color bar) na kaksno drugo obliko razen eksponentno? sem iskal, pa te moznosti ne najdem nikjer![]()
bi mi prislo vcasih prav, pri kaksnih porocilih za stranke, da me pol ne sprasujejo kaj pomeni npr. 10e+3 in podobno
hvala in lp

baklava napisal/-a:mke.analize napisal/-a:vprasanje za sven-a:
verjetno se bo slisalo banalno, ampak vseeno: kje v nx, lahko v postprocesorju nastavim zapis stevil v legendi (color bar) na kaksno drugo obliko razen eksponentno? sem iskal, pa te moznosti ne najdem nikjer![]()
bi mi prislo vcasih prav, pri kaksnih porocilih za stranke, da me pol ne sprasujejo kaj pomeni npr. 10e+3 in podobno
hvala in lp
kakšne so to stranke, ki zahtevajo FEM analize ne vejo kaj pomeni 10e+3?

Vrni se na NX, Solid Edge, Teamcenter
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost