Če ste iz Gorenjske bi se lahko kaj zmenila (sem iz Strahinja - blizu Naklega).
Ker sem še začetnik kakšni bolcni, puše, krajše neekscentrične gredi ne bi bile problem... Samo kakšnih velikih bronastih matic za razna trapezna vretena in pa kakšnih zelo zahtevnih kosov iz kakšnega dragega materiala se pa še ne bi lotil, ker je to "predrag šport"
Pa seveda če tega dela ni preveč, ker poleg šole in drugih obveznosti čas ostane kakšno uro ob večerih in pa ob sobotah...
Drugače pa lahko obdelujem
dolžina 500mm
premer 180mm oz. mislim da 320mm, če je to naprimer kakšna zelo kratka stvar ali pa samo za notranje struženje.
če pa je treba obdelati samo do 500mm na koncu neke poljubno dolge palice, ki ima premer do 50mm, pa tudi gre
Glede še drugih kontaktov pa je tako, lahko prilepim nekaj številk obrtnikov iz okolice, takšna, ki pa kaj naredita takole še na fuš pa imam v okolici tudi dva, samo eden se je odločil, da bo nehal s struženjem (je že kar precej star), drugi pa je zelo dober strugar zato iskan in zasut z delom, tako, da kakšne take drobnarije dela bolj samo za znance...
Drugače mi je pa še bolj všeč manjša količina ali pa samo 1-2 komada in pa kakšne takšne "unikatne" stvari za izzive
aja pa če rabite te komade cementirane/kaljene/poboljšane ali pa brunirane, lahko to dam narediti k sosedu, za galvansko (hladno) cinkanje pa imam tudi v bližini znanca.