epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-

mkambic napisal/-a:Prosim za informacije, kje bi dobil čimveč literature o cnc strojih in programiranju le teh.
HVALA!

franca napisal/-a:mkambic napisal/-a:Prosim za informacije, kje bi dobil čimveč literature o cnc strojih in programiranju le teh.
HVALA!
Google!. Sicer pa je vprašanje preveč splošno (čudi me da komisija odobri takšno temo). Diplomska naloga v strojništvu ponavadi rešuje problem, ali neka nova spoznanja, ki si jih pridobil z delom. Sprašujem se, ali se res strojniki vedno bolj približujejo ekonomistom in pravnikom, kjer so diplomse naloge povečini plagiati polni nepomembne teorije, s tisočerimi različnimi "anketami". S tem ne mislim nič slabega, ampak tako pač je! Žal še diplomske naloge strojnikov niso dostopne na spletu, da bi lahko potrdil svojo predvidevanje.
Lp

Predmet ni nič kriv, v današnji tehniki je čedalje bolj pomemben. Sem pa prepričan, da se tvoja kritika nanaša na predavatelja predmeta - zakaj se bojiš to povedati? Če ga boš tako opisal, da sta v Sloveniji vsaj dva, te noben ne more tožiti za žalitev. Sem pa vedno rekel: kdor ne ve delati, pa gre druge učit delat. Vsa čast izjemam - mojstrom, ki ob delu še druge učijo.biser so pa regulacija in krmiljenje

jp napisal/-a:Začelo se je tako, da je na vsaki vasi višja šola. Tko da tapravi inženirji bomo počasi čisto razvrednoteni.

masinist napisal/-a:Se podpišem pod zgornje sporočilo.
Vglavnem vse se je zelo skomercializiralo. In tudi študentje to vidijo, zato jih veliko izkorišča to situacijo.
Ampak kriv je pa sistem, ki to omogoča.
lp, masinist

Vrni se na Ostalo - tehnična pomoč
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov