epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-

KY napisal/-a:Tale forum je postal čista sramota.![]()
Toliko postov okoli enega ..... ponka.![]()
Najbolje bo, da daš štiri precizne, prednapete navojne osi, s štirimi servo osmi in analognimi merilci sile. Krmilnik ti bo omogočal, da se sila enakomerno porazdeli na vsako nogo ponka in bo le ta vedno stabilen, na še tako nekvalitetni podlagi.

Najbolje bo, da daš štiri precizne, prednapete navojne osi, s štirimi servo osmi in analognimi merilci sile. Krmilnik ti bo omogočal, da se sila enakomerno porazdeli na vsako nogo ponka in bo le ta vedno stabilen, na še tako nekvalitetni podlagi.

masinist napisal/-a:Zgleda da nekateri izgubljate živce,... Če se ti tema zdi nezanimiva jo pač ne glej.Najbolje bo, da daš štiri precizne, prednapete navojne osi, s štirimi servo osmi in analognimi merilci sile. Krmilnik ti bo omogočal, da se sila enakomerno porazdeli na vsako nogo ponka in bo le ta vedno stabilen, na še tako nekvalitetni podlagi.
Zgleda da še vedno ne razumeš kaj želim narediti. Zadeva mora biti čimbolj enostavna. Niveliranja sem rekel, da ne potrebujem.
No, da vas malo pomirim, sem se odločil kako bom naredil. Tako kot je Žerjavar narisal na prvi skici. Kolesa bodo fiksno privarjena na zadnjem koncu. Na sprednjem koncu pa bom dvignil in premaknil. Popolnoma enostavno in hitro.
Pred premikom bom pojedel malo žgancev ali pa sendvič in ne bo problemov.![]()
![]()
lp, masinist

Se pravi, prideš v garažo porukaš agregat on ve da se bo nekaj delalo...
in reče dober dan mojster nato vžge...

masinist napisal/-a:Se pravi, prideš v garažo porukaš agregat on ve da se bo nekaj delalo...
Pa kje si bil do sedaj? Točno to potrebujem. Samo porukati je treba dokaj narahlo. Kakšen senzor predlagaš?in reče dober dan mojster nato vžge...
Dobro bi bilo, ko bi imel elektro pogon. Dizel bi mi zakadil delavnico.
Še teh nekaj detajlov dorečemo in stvar bo zaživela. Sama izvedba bo trajala malo časa (cca 8 ur), kajti sedaj imam vse z vajino pomočjo naštudirano v nulo.![]()

Vrni se na Ostalo - tehnična pomoč
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov