epošta: info@strojnistvo.com
			(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
		Moderator: -M-

MC napisal/-a:varilni i. napisal/-a:Šišajo nas ne samo poštarji ampak vsak tehnik ki je le nakaj let v proizvodnji, neglede na raznolikost dela! Le mal povprašajte, pa takoj ugotovite rezultat!
Res sramotno, da smo tako nizko padli. Predvsem pa smo krivi sami in ta sitem postaviti na višjo raven ne bo lahko ali celo nemogoče!
lp

cnc.operater napisal/-a:MC napisal/-a:varilni i. napisal/-a:Šišajo nas ne samo poštarji ampak vsak tehnik ki je le nakaj let v proizvodnji, neglede na raznolikost dela! Le mal povprašajte, pa takoj ugotovite rezultat!
Res sramotno, da smo tako nizko padli. Predvsem pa smo krivi sami in ta sitem postaviti na višjo raven ne bo lahko ali celo nemogoče!
lp
Pa pojdi v proizvodnjo, da boš spoznal kaj tehniki delajo. Ugotovil boš, da si zapravil 5 let na faksu.
V proizv. pa se boš od tehnika učil kako se dela. Tehnik
je tistih 5 let, ko si ti afne guncal lepo delal in si nabiral izkušnje zato ima pa vredu plačo pa še pred tabo bo šel v penzijo. Socijalizma je konec. Tam si imel dobro plačo, če si bil član ZK pa tudi, če si bil nepismen...

korenje napisal/-a:cnc.operater napisal/-a:MC napisal/-a:varilni i. napisal/-a:Šišajo nas ne samo poštarji ampak vsak tehnik ki je le nakaj let v proizvodnji, neglede na raznolikost dela! Le mal povprašajte, pa takoj ugotovite rezultat!
lp
Pa pojdi v proizvodnjo, da boš spoznal kaj tehniki delajo. Ugotovil boš, da si zapravil 5 let na faksu.
je tistih 5 let, ko si ti afne guncal lepo delal in si nabiral izkušnje zato ima pa vredu plačo pa še pred tabo bo šel v penzijo. Socijalizma je konec. Tam si imel dobro plačo, če si bil član ZK pa tudi, če si bil nepismen...
v tehnologiji pa jaz učim tehnike z več kot 20 letnimi izkušnjami, kako se konstruira ipd...
sam žalosti me pa da imajo višjo plačo kot jaz. :S

Bojan napisal/-a:korenje napisal/-a:cnc.operater napisal/-a:MC napisal/-a:varilni i. napisal/-a:Šišajo nas ne samo poštarji ampak vsak tehnik ki je le nakaj let v proizvodnji, neglede na raznolikost dela! Le mal povprašajte, pa takoj ugotovite rezultat!
lp
v tehnologiji pa jaz učim tehnike z več kot 20 letnimi izkušnjami, kako se konstruira ipd...
sam žalosti me pa da imajo višjo plačo kot jaz. :S
Pa pojdi za tehnika, če se ti gre za višjo plačo. Jih menda manjka.

Vrni se na Iz življenja strojnikov
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov