STROJNISTVO.com • Poglej temo - Iščem šiht....

Iščem šiht....

Tukaj lahko objavite kakršnokoli šalo, anekdoto ali kaj drugega na temo strojnikov v industriji ali na sploh.

Moderator: -M-

OdgovorNapisal/-a lepljiviavto » 31.1.2010 19:29

Pozdravljeni
samo en pregovor
zadovoljen delavec je dober delavec
pa pomislite koliko ima on od tega koliko pa
delodajalec .Pa še nekaj me res zanima kje ima
strugar plače 1400 eur neto.
lepljiviavto
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a korenje » 31.1.2010 22:09

lepljiviavto napisal/-a:Pozdravljeni
samo en pregovor
zadovoljen delavec je dober delavec
pa pomislite koliko ima on od tega koliko pa
delodajalec .Pa še nekaj me res zanima kje ima
strugar plače 1400 eur neto.

privat firma.
korenje
Strokovnjak
Strokovnjak

Oj!

OdgovorNapisal/-a raca » 8.2.2010 19:39

kaj serjete čes strojništvo!!!! normalno da ti velike firme ne bojo dobr plačale... saj je kadra veliko in izbire veliko... pa pejte za privatnike v strojništvu, če ste tolk sposobni pa boste meli uredu plače!!! sem ziher!! male hišne orodjarne sigurno žvijo!!

papa
raca
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a predator3 » 9.2.2010 15:46

BRAVO "raca" se podpišem pod tole :D
predator3
Strokovnjak
Strokovnjak

Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a cnc.operater » 9.2.2010 16:31

MC napisal/-a:
varilni i. napisal/-a:Šišajo nas ne samo poštarji ampak vsak tehnik ki je le nakaj let v proizvodnji, neglede na raznolikost dela! Le mal povprašajte, pa takoj ugotovite rezultat!
Res sramotno, da smo tako nizko padli. Predvsem pa smo krivi sami in ta sitem postaviti na višjo raven ne bo lahko ali celo nemogoče!

lp

Pa pojdi v proizvodnjo, da boš spoznal kaj tehniki delajo. Ugotovil boš, da si zapravil 5 let na faksu.
V proizv. pa se boš od tehnika učil kako se dela. Tehnik
je tistih 5 let, ko si ti afne guncal lepo delal in si nabiral izkušnje zato ima pa vredu plačo pa še pred tabo bo šel v penzijo. Socijalizma je konec. Tam si imel dobro plačo, če si bil član ZK pa tudi, če si bil nepismen... :lol:

:D
cnc.operater
Novinec
Novinec

OdgovorNapisal/-a predator3 » 9.2.2010 17:02

AHAHAHAHAHA hudo tut pod tole se podpišem bravo tako se govori. :D :D :D
predator3
Strokovnjak
Strokovnjak

Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a Punkt » 9.2.2010 18:54

Kaj dolgo ne boš za strojem sedel in imel dobre plače.

Če boš pustil da te po levi in desni prehitijo. Pa tudi če bo ti 5 let za strojem čisto lepo šlo. Tako da vsak naj dela svojo delo kvalitetno in naj bo za to primerno plačan.
Punkt
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a korenje » 12.2.2010 15:52

cnc.operater napisal/-a:
MC napisal/-a:
varilni i. napisal/-a:Šišajo nas ne samo poštarji ampak vsak tehnik ki je le nakaj let v proizvodnji, neglede na raznolikost dela! Le mal povprašajte, pa takoj ugotovite rezultat!
Res sramotno, da smo tako nizko padli. Predvsem pa smo krivi sami in ta sitem postaviti na višjo raven ne bo lahko ali celo nemogoče!

lp

Pa pojdi v proizvodnjo, da boš spoznal kaj tehniki delajo. Ugotovil boš, da si zapravil 5 let na faksu.
je tistih 5 let, ko si ti afne guncal lepo delal in si nabiral izkušnje zato ima pa vredu plačo pa še pred tabo bo šel v penzijo. Socijalizma je konec. Tam si imel dobro plačo, če si bil član ZK pa tudi, če si bil nepismen... :lol:

v tehnologiji pa jaz učim tehnike z več kot 20 letnimi izkušnjami, kako se konstruira ipd...
sam žalosti me pa da imajo višjo plačo kot jaz. :S
korenje
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a diver11 » 12.2.2010 23:35

pomagajte si sami in bog vam bo pomagal

ANTIKRIST 8)
diver11
Pripravnik
Pripravnik

OdgovorNapisal/-a Bojan » 13.2.2010 11:10

korenje napisal/-a:
cnc.operater napisal/-a:
MC napisal/-a:

lp

v tehnologiji pa jaz učim tehnike z več kot 20 letnimi izkušnjami, kako se konstruira ipd...

Pa pojdi za tehnika, če se ti gre za višjo plačo. Jih menda manjka.
Bojan
Pripravnik
Pripravnik

OdgovorNapisal/-a korenje » 13.2.2010 12:37

Bojan napisal/-a:
korenje napisal/-a:
cnc.operater napisal/-a:
MC napisal/-a:

lp

Pa pojdi za tehnika, če se ti gre za višjo plačo. Jih menda manjka.

bistvo je v delovni dobi...
korenje
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a klaant » 13.2.2010 13:27

Bistvo ni v delovni dobi.
Bistvo je v znanju in kako ga prodati.
klaant
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a BountyH » 13.2.2010 17:21

klaant napisal/-a:Bistvo ni v delovni dobi.
Bistvo je v znanju in kako ga prodati.

Se 100 % strinjam!!!! :D :D :D :D :D
Drei Doktoren, Wirtschaft ist verloren.
BountyH
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a Bacardy » 22.2.2010 16:10

Pozdravljeni!

Boma kar tukaj napisal da ne bom nove temo odpiral.

Iščem praktično izobraževanje in možnost kasnejše zaposlitve, če mogoče kdo ve za kakšno podjetje (Kamnik in širna okolica )

Sem študent višje strokovne šole Kranj. Zaključujem zadnji letnik izobraževanja inženir mehatronike. Na koncu zadnjega letnika imam še praktično usposabljanje, (od 12. aprila 2010 do 24. junija 2010). Po izobrazbi sem elektrotehnik, vendar mi je področje strojništva v večje veselje. Kar nekaj praktičnega znanja imam že na klasičnih stružnicah in rezkalnih strojih. Znanje imam tudi na 3D konstruiranju v programu Solidworks ni pa mi tuj tudi program Pro Engineer.Imam znanje tudi o programiranju avtomatizacijskih procesov (krmilniki SIMATIC).

LP
Bacardy
Sodelavec
Sodelavec

OdgovorNapisal/-a Stajner » 30.10.2010 8:46

Bacardy, a še vedno iščeš? Jaz sedaj rabim nekoga tvojega profila.
Stajner
Novinec
Novinec

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Iz življenja strojnikov

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost