epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-

mainman napisal/-a:Tudi sam se odločam za mig/mag aparat. Trenutno izbiram med varmig 1805 in iskravar 210L.
Aparat bom rabil čisto za hobi, največkrat za kakšna popravila ali varjenje pohištvenih profilov. Za kaj debelejšega imam varstrojev 180A inverter.
Prebral sem cel forum pa imam vseeno še nekaj vprašanj na katera rabim odgovore.
Zanima me kvaliteta enega in drugega aparata, predvsem bi prosil za mnenja dejanskih uporabnikov. Vem, da je varmig dokaj kvaliteten nikjer pa ni omenjen iskrin aparat. Vedno se omenja samo LE(jajca) nikoli pa L modela.
Kako je s pogonom žice, lahko v tem segmentu računam na 4x4 pogon ali imata oba samo 2x2 pogon.
Kolikšna je najmanjša debelina pločevine, ki se jo da variti s tema aparatoma.
Kako so urejeni preklopi med eno fazo in dvema? Varmig dobi dodatnih 6 stopenj, iskrin pa samo 3. Predvidevam, da imam lahko aparat vedno priklopljen na 3 fazno vtičnico, potem pa samo v pomočjo stikala izbiram med eno in dvema fazama. Se motim?
Kakšna je kvaliteta gorilnika, ki pride zraven?

uddurban13 napisal/-a:Lep pozdrav.Zanimam se za nakup varilnega aparata Kemppi Fitweld 300,in me zanima, če imate kakšne iskušnje s tem aparatom.

Vrni se na Ostalo - tehnična pomoč
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov